Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк хоче особисто дещо пояснити Януковичу

Понеділок, 22 листопада 2010, 16:31

Арсеній Яценюк хоче особисто зустрітися з президентом Віктором Януковичем, щоб донести свою позицію щодо неможливості підписання закону про Податковий кодекс.

Про це лідер "Фронту змін" заявив у прямому ефірі радіо "Свобода" в понеділок у Києві, повідомляє прес-служба "Фронту змін".

"Той багатотисячний мітинг на Майдані, який відбувається зараз, - це акція виживання мільйонів людей, які не хочуть нічого просити в держави, а хочуть самостійно заробляти для себе і своїх сімей", - сказав Яценюк.

"Чому малий бізнес має платити непомірні податки, в той час як для великого бізнесу залишили можливість виводити гроші в офшори, не платячи державі нічого?", - поцікавився він.

Яценюк зазначив, що як народний депутат пропонував зняти цей Податковий кодекс із розгляду Верховної Ради, але його пропозиція "навіть не була поставлена на голосування".

"Тому я закликав президента накласти вето на це Податковий кодекс. І сьогодні публічно звертаюся до Віктора Януковича з проханням про зустріч", - заявив він.

"Я хочу особисто донести до президента свою позицію, чому на цей дискримінаційний кодекс має бути накладено вето", - наголосив депутат НУНС.

Яценюк зазначив: "Якщо моя зустріч та акції протесту тисяч людей переконають президента, що такий Податковий кодекс не повинен набрати чинності - це буде перший реальний діалог влади з опозицією".

"Якщо Податковий кодекс буде підписаний, це означатиме, що діалогу не буде", - заявив він.

"І цілком ймовірно, що ситуація в Україні розвиватиметься не еволюційним, а революційним шляхом", - додав лідер "Фронту змін".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування