"Регіони": Тимошенко намагається надати "ескорт" підприємцям

Вівторок, 23 листопада 2010, 09:13

У Партії регіонів вважають, що заяви Юлії Тимошенко на мітингу підприємців продиктовані її бажанням "розбурхати суспільство".

"Заяви Тимошенко традиційно продиктовані лютим прагненням розбурхати суспільство, направити процеси, що в ньому відбуваються, у потрібне особисто їй русло, щоб залишитися на плаву, як політик, відтермінувавши хоч на якийсь час відхід у політичне небуття", - сказав "регіонал" Михайло Чечетов, повідомляє прес-служба Партії регіонів.

"І саме для цього вона сьогодні нав'язливо намагається надати свою політичну силу в якості ескорту підприємцям, які протестують проти ухвалення Податкового кодексу, закликаючи їх говорити з владою винятково мовою ультиматумів", - додав він.

При цьому Чечетов висловив упевненість в тому, що президент Віктор Янукович прийме своє рішення щодо Податкового кодексу, "ґрунтуючись виключно на особистому аналізі цього закону і вивчивши ретельно думки кваліфікованих експертів".

"Так що на виваженість і розумність рішення глави держави істерики Тимошенко та інших політичних лузерів з її оточення не матимуть абсолютно жодного впливу", - сказав він.

Як відомо, на мітингу підприємців у понеділок Тимошенко, зокрема, закликала до розпуску Верховної Ради у разі підписання президентом Податкового кодексу.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...