Нові правила для виборів Ради будуть аж улітку?

Вівторок, 23 листопада 2010, 09:41

Зміни до закону про вибори народних депутатів можуть бути внесені наприкінці наступної сесії парламенту влітку 2011 року, прогнозує спікер Володимир Литвин.

Про це він сказав в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна", відповідаючи на запитання, коли парламент внесе зміни в чинний закон про вибори народних депутатів.

"Я думаю, що це відбудеться не раніше літа, на наступній сесії (відкривається у перший вівторок лютого 2011 року). Швидше за все, закон приймуть під завершення наступної сесії", - сказав Литвин.

За його словами, у парламенті зареєстровано близько трьох десятків законопроектів, які стосується виборчої системи, близько десятка законопроектів, які регулюють інші питання, пов'язані з виборами.

"Я нагадаю, що за дорученням президента створена й робоча група, яка працює над підготовкою законів про вибори народних депутатів, президента й місцевих виборів. Всі ці закони повинні скласти Виборчий кодекс", - сказав Литвин.

Він додав, що є ще два проекти Виборчого кодексу.

"Ви чудово розумієте, що навіть із технічної точки зору, розглядати нові законопроекти можна буде лише тоді, коли будуть ухвалені негативні рішення по тих законопроектах, які я назвав", - зазначив голова Верховної Ради.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...