Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко відваджує "пройдисвітів" від підприємців на Майдані

Вівторок, 23 листопада 2010, 14:04

Екс-президент Віктор Ющенко закликав політиків та партії не використовувати акції підприємців на Майдані Незалежності для зміцнення власного іміджу.

Про це він сказав в інтерв'ю Радіо "Свобода", коментуючи акцію протесту підприємців проти ухвалення нового Податкового кодексу.

Ющенко зазначив, що особисто він не зустрічався з підприємцями, які мітингують. "Я не зустрічався", - сказав екс-президент.

"І було б дуже добре, якби ця акція, яку сьогодні проводять представники малого і середнього бізнесу, не була політизована чи не привласнена якоюсь політичною силою-пройдисвітом", - заявив він.

"Давайте серйозно говорити про ці речі. Давайте відсунемо партійну присутність. Мені здається, дискусія від цього тільки виграла б. Паразитувати партійно на цьому - це докладає додаткову складність", - наголосив Ющенко.

"Я так коментую своє ставлення до тих партійних натяків чи намагань, які хтось хоче демонструвати", - пояснив він.

Як відомо, підприємці з різних міст України продовжують опір Податковому кодексу, ухваленому Верховною Радою минулого тижня. У понеділок, 22 листопада, підприємці оголосили, що продовжуватимуть акцію протесту, доки президент Віктор Янукович не ветує закон про Податковий кодекс.

Під час акції на Майдані незалежності у Києві у понеділок, крім представників бізнесу, виступили й політики - зокрема, лідер БЮТ Юлія Тимошенко та лідер "Народної самооборони" Юрій Луценко.

Також підприємцям намагаються надати допомогу депутати від опозиції: Юрій Гримчак (НУНС), Михайло Волинець (БЮТ), Андрій Парубій (НУНС), Наталя Королевська (БЮТ), Андрій Павловський (БЮТ), Олег Ляшко (БЮТ).

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...