Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Підприємці і Клюєв залишились незадоволеними один одним

Середа, 24 листопада 2010, 18:09
Група підприємців, які вже третій день ведуть переговори з першим віце-прем'єром Андрієм Клюєвим, не погодилась на пропозиції уряду.

Про це з трибуни повідомила підприємець Оксана Продан.

"Зустріч сьогодні закінчилася взаємним невдоволенням. Клюєв - бо ми не погодились на пропозиції, а ми тим, що нам треба далі стояти тут на Майдані. Ми вимагаємо вето президента", - заявила Продан.

"Ми пояснювали пункт за пунктом, чому ми проти повноважень податківців, чому ми хочемо, щоб не було обліку витрат, якщо платимо податок з доходів. З частиною питань він погодився, що це неправильно, що треба правити. Ці питання стосуються адміністрування", - додала Продан.

"Що стосується спрощеної системи оподаткування, він згодний підвищити дохід підприємцям, що працюють на єдиному податку до  800 тис з касовим апаратом. Також він згодний, зі збільшенням кількості персоналу для підприємців з єдиним податком", - сказала вона.

"Ми пішли, бо мусимо добиватися від президента вето, по іншому ми не залишимось в бізнесі. Те, що готова влада дати, не дасть нам працювати", - заявила вона.

"Щоб нас почала поважала влада, ми повинні поважати один одного. Перестанемо один з одним сваритися. Ми можемо домовлятися і знаходити спільну мову", - додала вона.

Продан додала, що у переговорах брали участь 17 осіб з різних регіонів, які з вересня організовували акції протесту.

"Я роблю все, щоб оточення президента розуміло причини, чому ми вимагаємо вето", - зазначила вона.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування