У Запоріжжі підприємці збирають гроші на київський Майдан

Четвер, 25 листопада 2010, 16:15

На мітинг протесту проти прийняття Податкового кодексу, організованого перед будівлею Запорізької облдержадміністрації, зібралося близько 5 тисяч підприємців.

Про це повідомляє УНІАН.

За словами учасників акції протесту, мета її проведення - добитися скасування Податкового кодексу, котрий є "не засобом наповнення бюджету, а знищенням цілого класу - класу підприємців".

Як символ цієї ідеї мітингувальники встановили у центрі площі, на якій проходить акція протесту, символічний макет Податкового кодексу з похоронним вінком.

Також учасники акції протесту принесли з собою плакати з вимогою до президента ветувати Податковий кодекс і красномовними написами: "Підприємець - бомж з 2011 року", "Нас кинули+" і т.п.

Серед учасників мітингу проводився збір підписів під зверненням до президента з вимогою ветувати Податковий кодекс.

"Якщо президент не накладе вето, то ми знову поїдемо до Києва на пікет", - стверджували мітингувальники, зазначаючи, що "акція протесту буде безстроковою, адже підприємцям втрачати нічого: Податковий кодекс залишить усіх нас без роботи".

Водночас, як повідомляє Інтерфакс-Україна, пікетувальники організували збір грошей, щоб підтримати колег Майдану Незалежності в Києві.

За словами організаторів акції, на зібрані кошти будуть куплені спальні мішки, продукти і вітаміни, оскільки вони впевнені, що "акція протесту в Києві продовжиться доти, поки влада не задовольнить вимоги підприємців".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування