Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У МЗС побачили, як ЄС дав ляпаса Немирі

Четвер, 25 листопада 2010, 19:38

У Міністерстві закордонних справ України обурені оцінкою опозиції резолюції Європейського парламенту.

Про це заявив директор департаменту інформаційної політики МЗС Олег Волошин, коментуючи заяву екс-віце-прем'єра з питань зовнішньої політики Григорія Немирі.

"Якщо пан Немиря вважає, що резолюція Європарламенту - це ляпас Україні, то в тому числі це ляпас і йому", - зазначив він.

"Інакше не хотілося б думати, що пан Немиря вже перестав асоціюватися з Україною, а якщо так, то тоді йому не місце в українській політиці", - додав представник МЗС.

За словами Волошина, насправді резолюція Європарламенту - це великий крок назустріч Україні, і це думка не українського МЗС, а позиція "всіх представників ключових фракцій Європарламенту", які дійсно зацікавлені в зближенні з України.

"А ось кому це ляпас, так це спробі опозиції за будь-яку ціну відштовхнути ЄС від України. Україна і ЄС неминуче зближуються і майбутнє нашої країни в ЄС, хоче того пан Немиря чи ні", - уклав представник МЗС.

Раніше Немиря розцінив резолюцію Європарламенту, як підтримку європейських прагнень України та "ляпас української влади, яка віддаляє цю перспективу".

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...