Черновецький спеціально вдавав психа, щоб його не посадили?

П'ятниця, 26 листопада 2010, 14:05

Мер Києва Леонід Черновецький спеціально прикидався неадекватним, щоб його не посадили.

Про це заявив в інтерв'ю "Gazeta.ua" депутат від БЮТ Володимир Бондаренко.

"Узагалі, Черновецького можна було би за 15 секунд посадити. Будь-який слідчий прокуратури міг би порушити проти нього кримінальну справу. Але Черновецького ніхто не зачепить пальцем, із нього порошинки здуватимуть. Бо усунення призведе до необхідності призначити вибори в Києві. А "регіонали" ніколи тут перемоги не здобудуть. Усі це знають", - заявив депутат.

"На перший погляд, Черновецький поводився на цій посаді досить дивно - пісні співав, книжки видавав, говорив якісь неадекватні речі. Насправді в такий спосіб створював собі захист. Він працював у прокуратурі, дуже добре знає закони. І взагалі, думаю, людина повністю адекватна. Але будь-яка психіатрична експертиза може тепер довести його неосудність", - вважає Бондаренко.

"Це значить, що всі його попередні дії не матимуть правових наслідків. За весь час при владі не підписав "живою" ручкою жодного документа. Всі підписи стоять або з факсиміле, або через трафарет. Тобто, що стосується документів, він теж чистий. Створив собі спокійне майбутнє", - зазначив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування