З Кабміну випустили альтернативу Майдана

Неділя, 28 листопада 2010, 15:29

Представники малого і середнього бізнесу в неділю в Києві провели автопробіг "Підприємцям з нами по дорозі!" під егідою громадської організації "Цивільний корпус".

"Ми хочемо показати, що малий і середній бізнес можуть консолідуватися, об'єднатися задля вирішення своїх проблем і досягнення якихось своїх позитивних цілей", - сказав журналістам ініціатор акції, лідер об'єднання "Цивільний корпус" Роман Солодкий.

За його словами, мета заходу - показати можливість об'єднання малого і середнього бізнесу, підприємців "у такому ракурсі як автопробіг".

При цьому він підкреслив: "Це (автопробіг) не пов'язаний з тими проблемами, які сьогодні, на жаль, відбуваються на Майдані. У нас захід окремий".

За словами Солодкого, акція була запланована два місяці тому, і не пов'язана із протестом на Майдані Незалежності. Він також відзначив, що в ній взяли участь підприємці Києва і Київської області.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", близько 100 автомобілів стартували з аеродрому "Чайка", проїхали проспектом Перемоги через площу Перемоги, бульвар Шевченка, Бессарабський ринок і бульвар Лесі Українки. Вони проїхали також через Печерський міст, бульвар Дружби народів, вулиці Велику Васильківську і Саксаганського, потім через площу Перемоги і проспект Перемоги фінішували біля аеродрому "Чайка".

До машин були прикріплені сині прапори із символікою "Цивільного корпусу", а на невеликому відрізку маршруту на чолі колони рухався бронетранспортер. Він, за словами Солодкого, символізує здатність "цивільних людей об'єднатися в щось монолітне, цільне і міцне".

Лідер громадської організації також повідомив, що акція пройшла під девізами: "Діалог із владою є", "Підприємцям з нами по дорозі", "Приєднуйтеся до нас, один у полі не воїн".

Крім того, як заявив Солодкий, "Цивільний корпус" виступає за вирішення конфліктів навколо Податкового кодексу шляхом діалогу, а не акцій протесту.

"Дійсно, ця проблема актуальна на сьогодні, і вона стоїть гостро... У нас є певні напрацювання, пропозиції в цьому напрямку, які ми надали, тому що ми знаходимося в Раді підприємців у Кабміні... Я за рішення цих проблем за круглим столом, а людей просто так морозити, я не прихильник цього", - сказав він агентству "Інтерфакс-Україна".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
00:59
футбол"Бенфіка" Трубіна поступилась по пенальті "Марселю", "Ліверпуль" не зумів створити дива: результати 1/4 фіналу Ліги Європи
00:54
тенісКостюк відіграла 5 матчболів та перемогла фіналістку Australian Open на турнірі в Штутгарті
00:48
Директор ЦРУ до конгресменів: Україна може програти до кінця року, якщо не схвалите допомогу
00:14
Загроза "Шахедів" та ракет: в частині країни оголошено повітряну тривогу
23:45
Трамп прокоментував допомогу Україні після проєкту Джонсона: Європа має робити більше
23:38
Росіяни 14 разів за добу обстріляли Сумщину, поранена людина
23:20
Кулеба про новий пакет допомоги Україні в Конгресі: У нас немає плану Б
23:04
Конгресвумен Спартц пропонує прибрати частину допомоги Україні з проєкту Джонсона
22:57
фото, відеоBihus.Info: Нардеп Дмитрук співпрацює з підозрюваним у держзраді священником УПЦ
22:41
Новини економіки 18 квітня: покриття дефіциту бюджету, Raiffeisen Bank просять пришвидшити вихід з РФ
Усі новини...