Дочка української медсестри: "Моя мама - коханка Каддафі? Це маячня"

Вівторок, 30 листопада 2010, 09:47

Дочка медсестри Муаммара Каддафі Галини Колотницької називає "маячнею" інформації про романтичні стосунки з лідером Лівії.

Так вона прокоментувала газеті Сегодня інформацію, що з'явилася на сайті Wikileaks.

"Моя мама - коханка Каддафі? Це маячня! Вона ніколи мені про це не говорила", - стверджує дочка Таня.

"Вона мені подзвонила сьогодні, каже, що теж шокована від цих чуток, не розуміє, звідки взялася ця крамола. Місця собі не знаходить, як і я! Мама просто працює в Каддафі медсестрою, на життя їй вистачає, плюс допомагає мені - я вчуся в КНУ на філології, вивчаю арабську", - розповіла Тетяна.

Фото Галини Колотницької з особистого архіву. Фото газети Сегодня

За її словами, її мама "виїхала в Лівію 9 років тому".

"У Києві одне агентство набирало медиків за кордон, у тому числі й у Лівію. У нас були фінансові проблеми, і мама вирішила їхати", - розповіла Тетяна.

"Служба в мами складна. Іноді доводиться працювати цілу добу. Іноді вона вдома - а їй дзвонять, кажуть, що через 5 хвилин виїзд. Він дуже часто їздить у відрядження, а мати завжди з ним, але в складі інших медиків", - розповіла вона.

"Каддафі - він же бедуїн, а тому дуже любить пустелю. Часто їздить туди відпочивати й бере свій почет із собою. А моя мати - наближена до нього людина, вона спілкується з ним особисто. І от вони ставлять у пустелі намет й живуть там місяц-два. А в таких умовах, при такій жарі працювати важко. Про Каддафі мати відгукується добре. Каже - людина добра, але може бути суворим, коли потрібно", - розповіла вона.

Тетяна також розповіла, що її мама хоче повернутися в Україну, "Але поки не знає, коли. Робота її влаштовує".

За словами Тетяни, Каддафі її маму дуже цінує як медика.

"Під час одного з останніх ділових візитів в Україну він зустрічався з моєю бабусею (мамою Галіни). Подякував їй за таку гарну медсестру як моя мама. Подарував наручний годинник. Не золотий, звичайний, але з фото Каддафі на циферблаті. Це дуже важливий статусний подарунок - такі годинники може дарувати тільки він. І той, хто їх носить, - наближена до нього людина. Такий самий є й у моєї мами - він його подарував їй на день народження", - розповіла вона.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування