Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович вимагає в Пшонки жорсткіше стежити за прокурорами

Вівторок, 30 листопада 2010, 13:48

Президент Віктор Янукович вимагає від Генпрокуратури рішучих кроків з розкриття резонансних справ.

Про це він заявив на урочистих зборах з нагоди Дня працівників прокуратури.

"Не буду їх наводити, оскільки ви їх і так добре знаєте. Сподіваюсь побачити в цьому напрямі професійні та ефективні дії працівників прокуратури. Ще раз наголошую: принцип тут має бути один – жодної політики, нікому ніяких поблажок. Тільки Закон", – наголосив глава держави.

У своєму виступі президент також акцентував увагу на важливостіреформування кримінальної юстиції. Йдеться, насамперед, про приведення кримінально-процесуального законодавства у відповідність до вимог сьогодення.

"Сподіваюся на не менш плідну співпрацю прокуратури, інших правоохоронців та науковців і в розробці Концепції реформування правоохоронних органів", – додав президент.

Глава держави наголосив, що в умовах реформування до прокурорів висуваються нові підвищені вимоги.

Звертаючись до Генпрокурора, президент наголосив на необхідності жорсткого реагування на порушення закону працівниками прокуратури.

"Переконаний, що високий професіоналізм та безумовна відданість працівників прокуратури справі утвердження законності та правопорядку дозволять виконати всі складні завдання, що постають перед вами", – підкреслив Віктор Янукович.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування