Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Пукача відправлять до суду після Нового року

П'ятниця, 10 грудня 2010, 15:16

На початку 2011 року справа за обвинуваченням екс-начальника наружки МВС Олексія Пукача буде направлена до суду.

Про це повідомив генеральний прокурор Віктор Пшонка під час представлення нового прокурора Дніпропетровської області в п'ятницю, передає Інтерфакс-Україна.

Він зазначив, що "справа буде спрямована до суду, у визначений законом строк".

"Після цього я буду його коментувати", - сказав він.

Відповідаючи на питання журналістів про розслідування справи про отруєння президента Віктора Ющенко, Пшонка сказав: "У справі Ющенка проходять експертизи. Є план слідчо-оперативних дій. Він виконується й триває розслідування. У справі встановлюється істина, і вона буде встановлена".

Як повідомлялося, 6 грудня Головне управління з розслідування особливо важливих справ Генпрокуратури завершило розслідування по кримінальній справі за обвинуваченням екс-начальника Департаменту зовнішнього спостереження МВС Пукача.

"Досудовим слідством установлено, що в ніч з 16 на 17 вересня 2000 Пукач, діючи за вказівкою Міністра внутрішніх справ Кравченка й інших посадових осіб, вчинив навмисне убивство журналіста Гонгадзе за попередньою змовою групи осіб, у зв'язку з виконанням потерпілого громадянського і журналістського обов'язків", - говориться в повідомленні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування