Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СБУ заперечує фізичний тиск на керівника телеканалу

П'ятниця, 10 грудня 2010, 19:43

Депутат від НУНС Олесь Доній заявляє, що глава СБУ Валерій Хорошковський давав вказівку чинити фізичний тиск на керівника телеканалу ТВі Миколу Княжицького.

Про це він заявив у спеціальному випуску новин на телеканалі ТВі, з посиланням на лист від співробітника Служби безпеки України.

Доній зачитав відповідного листа, попередивши глядачів, що не може стверджувати, що інформація в цьому листі відповідає дійсності.

"Намагаючись відвернути злочин, прошу вас оприлюднити наступну інформацію: згідно отриманих даних, за дорученням особистим Валерія Хорошковського вже декілька разів готувався замах на здоров’я директора телеканалу ТВі Миколи Княжицького. Це доручення давалось співробітникам СБУ", - процитував лист Доній.

Також він зачитав ще кілька фрагментів листа, у яких йшлося про встановлення зовнішнього спостереження.

"Згідно отриманих даних, ще в червні співробітниками СБУ було доручено вести стеження за Княжицьким, щоб побити його і залякати", - процитував листа депутат.

В свою чергу в СБУ називають "дешевою провокацією" заяву депутата.

"Це чергова дешева провокація, яка не викликає нічого, крім посмішки", - цитує прес-службу УНІАН.

У відомстві додали, що законність будь-яких дій Служби безпеки легко перевірити через звернення до органів прокуратури, які здійснюють нагляд за дотриманням законодавства, у тому числі працівниками правоохоронних органів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування