Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Коломойський вважає, що Тимошенко не посадять

Середа, 15 грудня 2010, 18:16

Бізнесмен Ігор Коломойський вважає, що у справі екс-прем`єра Юлії Тимошенко не треба шукати політику.

Таку думку він озвучив, коментуючи спроби кримінального переслідування колишніх представників влади, зокрема Тимошенко, передає УНІАН.

Коломойський сказав, що "я не працюю в Генпрокуратурі, в міліції. Якщо затримують – отже, є за що".

Щодо Тимошенко бізнесмен зазначив, що "вона політична фігура, і якщо викликають на допит, то треба давати пояснення, вона має відзвітувати, тим більше я чув про якийсь аудит, якісь цифри".

"Ну, напевно, тут присутній якийсь політичний тиск на неї, але я не думаю, що її хтось посадить, чи зачепить, чи затримає", - сказав Коломойський.

"А от ті люди, які працювали, скажімо так, на місцях, міністри, урядовці… якщо вони чимось займалися, напевно… Не всіх же саджають… У будь-якому тиску можна знайти політику. Але я вважаю, що спочатку потрібно розібратися з господарською частиною, тому що не всіх же чіпають", - зазначає бізнесмен.

"Я не чув, щоб з моїх знайомих, хто працював при Тимошенко, щоб когось викликали. Тому що вони працювали чесно, і кишені собі не набивали. А багато хто набивав собі кишені, от за це їх сьогодні і тягають. Не треба шукати політику там, де є звичайна економіка", - додав він.

Як відомо, в середу Генпрокуратура порушила кримінальну справу щодо Тимошенко за фактом нецільового використання коштів, одержаних Україною в рамках Кіотського протоколу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування