Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Україна нагадала Януковичу "гібрид"

Середа, 15 грудня 2010, 20:30

Президент Віктор Янукович має намір підняти на найвищий рівень відповідальність за інформування населення про дії і рішення влади.

Про це він сказав у виступі на бізнес-форумі українських і латвійських підприємців у Ризі, передає УНІАН.

"Ми працюємо над тим, щоб створити систему, яка б передбачала, що кожний крок влади має обговорюватися у суспільстві. Суспільство повинне мати максимум інформації - правдивої інформації", - сказав він.

"Відповідальність урядовців за доведення інформації до суспільства, до громад у містах, районах України ми піднімемо на найвищий рівень", - підкреслив Янукович.

Кажучи про цілі, завдання і зміст розпочатих в Україні реформ, президент відзначив, що вони вкрай необхідні, оскільки у процесі трансформації держави від радянської системи до ринкової економіки Україна стала нагадувати "гібрид".

"Я абсолютно впевнений у тому, що у кожній державі різні були підходи. І ми одержали, взагалі-то, гібрид, не відомий ні в одній системі економік світу або в розвинених країнах… А одержали щось таке - якусь подібність. Я не буду називати це грубими словами. І сьогодні нам цю подібність потрібно реформувати", - заявив Янукович.

За його словами, "якщо реформи в Україні не відбудуться, ми матимемо величезну кількість проблем".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування