Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ: В УКРАЇНІ "ВБИТІ ЗАЛИШКИ ДЕМОКРАТІЇ"

П'ятниця, 17 грудня 2010, 09:33

Фракція "БЮТ-Батьківщина" заявляє, що в Україні "вбиті залишки демократії".

Відповідну заяву зачитав у сесійній залі на початку засідання в п’ятницю лідер фракції Іван Кириленко.

"Вчора в цьому залі брутально, жорстоко, з небувалим цинізмом вбиті залишки української демократії. Сьогодні її попрано", - заявив він.

"Хто б що не говорив, які б аргументи не демонстрував, але такого нелюдського обличчя ненависті, нестримної злоби, жаги не просто калічити, а вбивати у цій священній будівлі ще не було", - наголосив Кириленко.

Він нагадав, що нинішня більшість, перебуваючи в парламентській опозиції свого часу, "місяцями" блокувала роботу парламенту. "Хтось за це вас притягав (до відповідальності), арештовував, бив, калічив чи вбивав?", - запитав Кириленко.

"А на хвилинку уявіть, що ми з вашим лідером тоді вчинили б так, як вчинили сьогодні з нашим? Яка була б ваша реакція?", - запропонував лідер фракції "БЮТ-Батьківщина".

"Вчора ви чітко й однозначно продемонстрували: для боротьби з інакомисленням у вас лишився один-єдиний аргумент і шлях: знищувати, зачищати, стирати з лиця землі своїх колег і опонентів", - заявив Кириленко.

За його словами, "у стінах парламенту більше не залишилося місця для діалогу, порозуміння і конструктивної співпраці".

"Парламентаризм знищений. Бо черговий етап політичних репресій проти опозиції, її лідера надзвичайно швидко вилився у відверте зведення рахунків з опозицією із застосуванням грубої, брутальної сили", - переконані у БЮТ.

"Вам виявилося замало моральних тортур, яких ви заподіяли Юлії Тимошенко. Зараз її чоловік на тяжкій операції – почалася операція, невідомо, житиме чи ні. Тому ви перейшли до брутального, жорстокого й демонстративного побиття депутатів – своїх колег-опозиціонерів", - заявив Кириленко.

"Чи дійсно ви відчуваєте моральне задоволення з того, що 70-річний народний депутат Юрій Гнаткевич сьогодні перебуває у вкрай важкому стані? Тяжку операцію переніс Михайло Волинець, 5-ро покалічених депутатів госпіталізовано – наших колег", - зазначив він.

"Вчорашніми діями ви продемонстрували своє повне безсилля іншими засобами працювати. Вам не вдається легко й запросто прийняти страшний бюджет, жахливу пенсійну, житлову і трудову реформи – тому ви й хочете, щоб в Україні більше не діяли закони й Конституція", - заявив Кириленко.

Кириленко додав: "Ми пропонуємо конкретні реальні кроки соціального захисту усіх людей, ви ж намагаєтесь посіяти в суспільстві страх і насильство. Не вдасться".

"Наша політична сила не припинить боротьбу по захисту економічних, соціальних, політичних прав людей та демократії. Вам не вдалося залякати і зламати Юлію Тимошенко. Вам не вдасться злякати і зламати депутатів фракції БЮТ-Батьківщина", - запевнив він.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...