Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТівці розписали, як їх били регіонали

Субота, 18 грудня 2010, 20:16

Під час бійки у Верховній Раді у четвер на БЮТівця Володимира Бондаренко напали троє регіоналів.

Про це йдеться у його заяві до Генпрокуратури, повідомляє прес-служба БЮТ.

"Депутат Саламатін здійснив спробу нанести мені удар стільцем по голові. Мене врятувало лише те, що я встиг підставити під удар руку, внаслідок чого відчув різкий біль. З отриманою травмою я не міг захищатися від протиправних дій нападників", - зазначив він.

"Народний депутат Волков, щоб утримувати мене обхватив за тулуб, а народний депутат Столар почав наносити удари по обличчю та іншим частинам тіла. Після чого усі утрьох почали тягнути мене до виходу із сесійної зали", - наголосив Бондаренко.

У свою чергу, БЮТівець Михайло Волинець у своїй заяві до Генпрокуратури написав: "Брутально лаючись, депутат Цюрко накинувся на депутата Кравчука та почав руками наносити йому ушкодження по обличчю: наніс приблизно чотири удари по голові та в потилицю кулаком".

"Дивлячись на незаконні дії депутата Цюрка, я намагався схопити за руки депутата Цюрка та благав припинити мордування депутата Кравчука", - зазначив він.

"Не припиняючи незаконні дії за мить Цюрко взяв стілець та з заввишки з власного зросту та враховуючи, що він знаходився у президії Верховної Ради, який вище рівня підлоги на 1 метр, вдарив мене цим стільцем так, що він зламався об мою голову", - зазначив Волинець.

Крім того, бютівець Євген Суслов розповів, що депутати від Партії регіонів били його кулаками у грудну клітку.

"Після цього невідома особа штовхнула мене, в результаті чого я вдарився головою об дверний косяк, а потім під тиском народних депутатів мене винесло до коридору", - зазначив він.

Потерпілі бютівці вважають, що регіонали "вчинили злочини, а саме - втручання у діяльність державного діяча з використанням службового становища, умисне заподіяння народному депутату тілесних ушкоджень, а також перевищення службових повноважень, що супроводжувалося насильством".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування