Кримський депутат на смерть збив пішохода. Він - "регіонал"?

Понеділок, 20 грудня 2010, 08:08

Депутат Верховної Ради Криму на BMV X5 у неділю ввечері збив на смерть пішохода на дорозі між селищем Оріхове та містом Саки.

Про це повідомляє відділ зв’язків з громадськістю ГУ МВС у Криму.

"19 грудня близько 18:00 на 42 км автодороги Евпаторія - Саки на ділянці дороги між селіщем Оріхове і м. Саки сталася дорожно-транспортна подія за участю автомобіля BMV X5 темного кольору, в результаті якої загинув пішохід… За кермом автомобіля знаходився житель Сімферополя, чоловік 1956 р.н., що є депутатом Верховної ради АР Крим", - сказано в повідомленні.

ДТП сталася в темний час доби.

Водій пояснив співробітникам правоохоронних органів, які прибули на місце, що пішохід, на якому був одяг темного кольору, рухався по проїжджій частині в попутному напрямі на відстані приблизно в півметрі від узбіччя дороги.

За словами водія, все сталося миттєво. При роз'їзді із зустрічним автомобілем, раптово в світлі фар він побачив людину в темному одязі.

У результаті зіткнення пішохід – місцевий житель, 1985 р.н., працював зварювальником – отримав тілесні ушкодження, від яких помер на місці.

За попередніми даними і водій, і пішохід були тверезі.

За фактом ДТП проводиться перевірка, встановлюються подробиці події.

Сайт " е-Крым" повідомляє, що в 1956 році народилися такі депутати Верховної Ради Криму: голова ВР АРК Володимир Константинов, голова правління компанії "Кримгаз" Віктор Дрібной, радник голови ВР Криму Олександр Рябков, президент групи компаній "Автодель" Михайло Смолянов і голова наглядової ради "Джанкойського елеватора" Віктор Шаповаленко.

Всі вони представляють Партію регіонів.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News