БЮТ погрожує Януковичу політичною смертю за Тимошенко

Понеділок, 20 грудня 2010, 10:31

БЮТ обіцяє адекватна відповідь у випадку арешту Юлії Тимошенко.

Про це заявив заступник глави фракції БЮТ у Верховній Раді Сергій Соболєв, відповідаючи на запитання, чи допускає він арешт Тимошенко під час її сьогоднішнього візиту в Генпрокуратуру, передає Лігабізнесінформ.

"Від цієї влади можна чекати чого завгодно. Але, виходячи з тих так званих обвинувачень, за яких одна політика й більше нічого, я не думаю, що в них вистачить розуму на арешт", - сказав він.

"У випадку, якщо заарештують, дії БЮТ будуть адекватними. Ми такого не вибачимо. Ті, хто це зробить, потім дуже про це пошкодують", - підкреслив нардеп.

"Тимошенко - це не український Ходорковський. Вона людина, яка матиме долю всіх тих, хто після таких дій мав можливість "віддячити" владі. Це буде останній крок Януковича перед його політичною смертю", - сказав Соболєв.

Нагадаємо, сьогодні Тимошенко о 14:00 викликають у Головне слідче управління Генпрокуратури, де їй, імовірно, висунуть обвинувачення. Деякі політики припускають можливість арешту.

15 грудня Тимошенко вже була на допиті, де їй повідомили про порушення кримінальної справи у зв'язку з нецільовим використанням коштів її Кабміном, які були отримані за Кіотським протоколом.

Пізніше стало відомо, що Тимошенко перебуває на підписці про невиїзд.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...