Єфремов пригадує опозиції шашки і каже, що серйозних ушкоджень нема

Понеділок, 20 грудня 2010, 12:08

Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов сумнівається в тому, що депутати, винні у побитті своїх колег, будуть покарані.

Про це він сказав у понеділок після погоджувальної ради, відповідаючи на запитання журналістів.

"Я не бачу ефективності взагалі в розвитку подій, оскільки, як правило, це – PR-акція на певний проміжок часу, яка, в кінцевому випадку, завершується спусканням на гальмах", - пояснив Єфремов.

"Потім депутати між собою домовляються, а ті, хто проводять відповідні слідчі заходи, залишаються крайніми. Всі це чудово розуміють, тому навряд чи ця робота буде результативною", - сказав він.

На переконання Єфремова, у разі заслуховування інформації від Генпрокуратури, треба почати "з моменту блокування електрощитової, закидування Ради димовими шашками і притягнення до відповідальності по всьому ланцюгу".

"Тому я глибоко переконаний, що цю проблему треба вирішувати без прокурора, керівників міліції та СБУ. Вони не зможуть нам допомогти розібратися в цьому питанні, якщо ми самі не розберемося", - сказав лідер фракції "регіоналів".

Крім того, за словами Єфремова, отримані з лікарських закладів висновки не дають підстав вважати, що постраждалі 16 грудня депутати зазнали серйозних ушкоджень.

"Кілька депутатів останні два дні проходили лікування, у них збільшився тиск, і щодо двох депутатів є підозри стосовно струсу мозку. Якихось серйозних ушкоджень, на сьогоднішній день, медицина не зафіксувала", - заявив він.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування