Колесніков похвалив Харків за підготовленість

Вівторок, 21 грудня 2010, 17:33

Віце-прем'єр Борис Колесніков оцінив підготовку Харкова до Євро-2012 як найбільш успішну серед усіх приймаючих міст України.

Про це він сказав 21 грудня під час робочої поїздки до Харкова, повідомляють "Українські новини" з посиланням на Харківську облдержадміністрацію.

"На сьогодні Харків є найбільш підготовленим з українських міст, які приймуть матчі Євро-2012. За рахунок приватних інвестицій, міського, обласного та державного бюджетів виконано величезний обсяг робіт", - розповів він.

"Реконструйовано аеропорт, повністю готовий стадіон. Дуже важливими залишаються питання готелів і доріг", - уточнив віце-прем'єр.

Колесніков зазначив, що "на будівництво доріг будуть виділятися гроші з державного бюджету, а власникам готелів, побудованим до Євро-2012, держава повністю компенсує відсотки за кредитами".

Як зазначив віце-прем'єр, інфраструктура українських міст буде готова вчасно, як і зобов'язувалися перед УЄФА, до кінця 2011 року.

За його словами, зараз у підготовці до Євро-2012 найважливішим питанням є підготовка персоналу.

Як відомо, раніше Україна запропонувала Європейському Союзу ввести спільний прикордонний контроль для полегшення доступу вболівальників на матчі Євро-2012.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування