У БЮТі побачили, як влада робить з них "кишенькову" опозицію

Середа, 22 грудня 2010, 18:07

Кримінальна справа проти екс-прем'єра Юлії Тимошенко спрямована на ліквідацію опозиції.

Таку думку озвучив депутат від БЮТ Сергій Міщенко, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Ніякої особливої зацікавленості у неї (Тимошенко) не було. У неї була зацікавленість, щоб не зробити злочинів - це невиплата зарплат і пенсій", - сказав він.

Він зазначив, що відповідальність лягла б на прем'єра за невиконання функціональних обов'язків з виплати зарплат і пенсій.

"Нинішня влада, слідчі органи роблять це не для того, щоб звернути увагу, що потрібно покращувати екологію, щоб злочинці сиділи у в'язниці, що для всіх закон один... Зрозуміло, що ця постанова - це справа, спрямована на те, щоб з політичної карти виключити таку політичну фігуру, як Юлія Тимошенко на наступних виборах", - сказав Міщенко.

Він також додав, що кримінальна справа проти Тимошенко - це "ширма", щоб задовольнити політичні амбіції влади і перетворити опозицію в "кишенькову".

Як відомо, 15 грудня Генпрокуратура порушила кримінальну справу проти Тимошенко за нецільове використання коштів, виділених в рамках Кіотського протоколу за статтею перевищення влади, яке спричинило тяжкі наслідки.

У понеділок Тимошенко пред'явлено звинувачення, її статус змінено з підозрюваної на обвинувачену, вона продовжує перебувати на підписці про невиїзд.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування