Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Колишній міністр охорони здоров'я хотів піти, але не очікував звільнення?

Четвер, 23 грудня 2010, 10:48

Зіновій Митник говорить, що він написав заяву про звільнення з посади міністра охорони здоров'я за власним бажанням "у зв'язку зі станом здоров'я".

"Я переніс два інфаркти. Але на цій посаді в мене не було можливості лікуватися, а тепер я планую підтягти своє здоров'я", - сказав він газеті "Комерсант-Україна".

Разом із тим, джерело в Мінздоров’я сказало виданню, що інформація про звільнення стала для Митника несподіванкою.

"Міністр готувався до виступу на майбутньому засіданні Кабміну, аж раптом на сайті президента з'явився указ про його звільнення", - сказало джерело.

Голова комітету Верховної Ради з питань охорони здоров'я Тетяна Бахтєєва (Партія регіонів) вважає, що колишній голова Мінздоров’я просто не впорався зі своєю роботою.

"Митник два роки працював у уряді Юлії Тимошенко. Незрозуміло, що заважало йому навести лад у тендерних закупівлях. Порушення в роботі Мін здоров’я, виявлені аудитом, говорять самі за себе", - сказала вона.

"Зараз міністерство отримало чудового керівника, який знає роботу медиків зсередини: Ємець - визнаний кардіохірург і прекрасний організатор. У його клініці чистота й краса. Такий міністр охорони здоров'я і потрібен нашій країні", - упевнена Бахтєєва.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування