Шоу Шустера перебирається на "Перший національний"

Четвер, 23 грудня 2010, 12:45

Перший національний домовився з "Савік Шустер студія" про те, що з січня 2011 року "Шустер live" виходитиме на цьому каналі.

Про це повідомив "Телекритиці" генеральний директор Національної телекомпанії Єгор Бенкендорф.

"Безумовно, підписання цієї угоди стане важливим кроком у розвитку суспільного телебачення в Україні - над цим ми працюємо увесь останній рік", - сказав він.

"Хочу зазначити, що Савік Шустер - професіонал високого класу, який, до того ж, вперше в Україні відкрив свободу слова. Мені приємно, що на наш канал прийшов такий цікавий журналіст і ведучий, який вміє робити свою роботу на найвищому рівні", - заявив Бенкендорф.

За його словами, перший ефір пройде 21 січня.

Втім, угода між "Савік Шустер студія" та НТКУ ще не підписана. "Переговори ще тривають, угода ще не підписана. Але я сподіваюся, що все буде добре", - уточнив Бенкендорф.

Зараз "Шустер live" виходить на ТРК "Україна". Останній випуск у цьому році вийде там 24 грудня.

Водночас, журналіст і ведучий програми "Чорне та біле" Мустафа Найем повідомив, що розірвав усі договори зі "Савік Шустер студією".

Найем пояснив "Телекритиці", що "все відбулося за взаємною згодою, без конфліктів".

"Щодо проекту "Чорне та біле" угода була укладена до кінця цього року. А щодо "Шустер live" – це рішення було взаємним, ми вирішили зробити саме так. Я не знаю, яке рішення далі прийме ТВі, але в мене є контракт ще на один ефір. Інших контрактів з 1 січня у мене немає", - розповів журналіст.

Водночас, Найем зазначив, що не йдеться про те, що він залишає "Савік Шустер студію". "Ми сподіваємося на співпрацю і ведемо переговори щодо можливих нових проектів", - сказав журналіст.

У Facebook Найем написав, що останній ефір програми "Чорне та біле" вийде на ТВі 26 грудня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування