Литвин не збирається йти з Ради, яку "з мертвих воскресив"

П'ятниця, 24 грудня 2010, 08:41

Володимир Литвин не збирається подавати у відставку з посади голови Верховної Ради після подій у парламенті 16 грудня.

Це випливає з його відповіді в ході інтерв'ю газеті "Комерсант-Україна" на запитання, чи не хочеться йому піти у відставку після бійок у Раді 16 грудня, як вимагала опозиція.

"Мені багато чого хочеться. Це моє особисте, з яким я живу й буду жити", - сказав Литвин.

"Виходжу з того, що в мене є певний досвід і мистецтво знаходити компроміс навіть, здавалося б, у "тупикових" ситуаціях", - зазначив він.

"Так, я завжди відповідаю за все, що б не відбувалося у Верховній Раді, але брати повністю на себе провину за те, до чого не маю стосунку, я не збираюся", - заявив Литвин.

За його словами, "почуття провини" йому намагаються прищепити "уже довгі роки, але цього не буде".

"А якщо в когось є наміри відправити мене у відставку, то потрібно не заявляти про них, а діяти відповідним чином", - заявив спікер.

"Якщо питання про мою відставку буде включене до порядку денного, у чому я дуже сумніваюся, у мене буде можливість розповісти про те, що я зробив, як цю Верховну Раду з мертвих воскресив!", - попередив Литвин.

"Повірте, я - боєць. Розглядаю таку постановку питання як спробу пристрахати. Років, напевно, сім тому, я, може, і втрачав би свідомість від таких заяв, але тепер - ні", - додав він.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування