Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В армії і не думають виконувати обіцянку Януковича

П'ятниця, 24 грудня 2010, 11:28

У 2015 році рівень укомплектованості військовослужбовцями-контрактниками буде складати 80%.

Про це заявив начальник Генштабу – головнокомандувач Збройних Сил генерал-полковник Григорій Педченко в ефірі Першого національного, повідомляє прес-служба Міноборони.

"Я переконаний, що контрактна армія повинна формуватися паралельно із надходженням нових зразків озброєнь і військової техніки. Адже якщо посадити контрактника на стару техніку, боєздатність і боєготовність не підвищиться", - сказав він.

"Тому до 2015 року принцип комплектування Збройних Сил буде змішаний з поступовим збільшенням частки військовослужбовців-контрактників. Ми плануємо, що у 2015 році рівень укомплектованості військовослужбовцями-контрактниками буде складати 80 відсотків", – зазначив начальник Генштабу.

Педченко також заявив, наразі укомплектованість Збройних Сил військовослужбовцями за контрактом складає 52%.

"Педченко також висловив переконання, що строкова служба у Збройних Силах України є важливим елементом військово-патріотичного виховання молоді держави", - йдеться у повідомленні.

Як відомо, Віктор Янукович перед президентськими виборами у своїй програмі "Україна – для людей" гарантував перехід на контрактну армію з 2011 року.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування