Тимошенко пристебнули обвинувачення ще майже на мільйон

П'ятниця, 24 грудня 2010, 16:13

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко заявляє, що заявила, що її обвинуватили ще й у конвертації отриманих за Кіотським протоколом 960 тис грн.

"Єдине, що додатково мені пред'явили - збиток державі 960 тис. грн. Це ті комісійні гроші, які заплатив уряд Національному банку за конвертацію євро, які лежали на казначейському рахунку держави", - сказала Тимошенко журналістам після виходу з будинку Генпрокуратури, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"І це вони називають збитками державі", - відзначила Тимошенко.

Вона висловила подив тим, що в Генпрокуратурі "не розуміють, що гроші, що знаходяться в Національному банку, також є державною власністю".

Вона переконана, що з цього випливає, що "ніяких збитків бути не може".

"Мене, чесно кажучи, ця справа дивує. Я вважаю, що це не просто політичні репресії, а абсурдні політичні репресії", - заявила Тимошенко.

Вона також сказала, що в Генпрокуратурі їй повідомили про проведення експертизи, що доводить, що "гроші, які були перераховані на пенсії - це злочин".

"Сьогодні в розпорядженні Генеральної прокуратури є замовлена нею експертиза, і там стоять підписи експертів, що виплата пенсій - це злочин", - підсумувала Тимошенко.

Вона також повідомила, що Генпрокуратура викликає її на черговий допит 27 грудня.

"Наступний (виклик) – понеділок, на 12 год.", - сказала Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування