Лозінському оголосять вирок після свят

П'ятниця, 24 грудня 2010, 17:43

Суд оголосив перерву до 10 січня 2011 року в розгляді кримінальної справи за обвинуваченням екс-депутата Віктора Лозінського у вбивстві.

У ході засідання Дніпровський райсуд Києва в п'ятницю задовольнив ряд клопотань адвокатів Лозінського та екс-прокурора Голованівського району Євгена Горбенко і екс-начальника Голованівського райвідділу міліції Михайла Ковальського.

Суддя повідомила, що наступне слухання почнеться з оголошення обвинувального вироку.

Як відомо, 16 червня 2009 року в Голованівському районі Кіровоградської області стався інцидент за участю на той час народного депутата Лозінського (обраний за списком БЮТ), прокурора Голованівського району Горбенка, начальника райвідділу міліції овальського, в результаті чого загинув 55-річний місцевий житель Валерій Олійник.

Лозінський обвинувачується по 6-ма статтями Кримінального кодексу, одна з яких - умисне вбивство, передбачає покарання позбавленням волі строком на 15 років або довічне ув'язнення.

Горбенко і Ковальський звинувачуються за кількома статтями, одна з яких - зловживання службовим становищем, передбачає санкцію до 10 років позбавлення волі.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування