Екс-адвокат Пукача заявляє про нові сенсаційні докази у справі Гонгадзе

Субота, 25 грудня 2010, 09:46

Колишній адвокат Олексія Пукача Олег Мусієнко заявляє, що здобув нові докази у кримінальній справі, які спростовують причетність до вбивства Георгія Гонгадзе вищих посадових осіб держави.

Про це йдеться у його заяві, наданій "Українській правді".

"Під час виконання професійних обов’язків захисника по інших кримінальних справах в різних регіонах України, мною, колишнім захисником генерал-лейтенанта Пукача – адвокатом Мусієнком, здобуті нові докази по кримінальній справі відносно Пукача та вже засуджених Костенка, Протасова та Поповича", - пише він.

"Ці докази, в тому числі і письмові, які підлягають ретельній перевірці та правовому аналізу, спростовують факт причетності до віддання злочинного наказу про вбивство журналіста покійним головою МВС України Кравченком, а також причетність до замовлення цього злочину на той час вищими посадовими особами держави", - заявляє Мусієнко.

За його словами, якщо ці докази виявляться достовірними та належними, будуть узгоджуватися з іншими обставинами та матеріалами справи, то кримінальна справа по обвинуваченню Пукача може бути повернута на додаткове розслідування судом.

Як відомо, Мусієнко заявляв про незаконність свого відсторонення від справи, а також про те, що ГПУ навмисне пішла на вилучення пункту про замовників убивства Гонгадзе з обвинувачення Пукача, оскільки "розуміє, що направити до суду справу з обвинувачення особи у скоєнні навмисного вбивства на замовлення неможливо без вказування замовників".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News