Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Колесніков радить Кернесу і Добкіну купувати лавочки за свій рахунок

Вівторок, 28 грудня 2010, 14:48

Мер Харкова Геннадій Кернес і голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін могли б купити скандальні лавочки за свої гроші.

Про це заявив віце-прем'єр, міністр інфраструктури Борис Колесніков, передає "Остров".

"Агентство (з підготовки до Євро-2012) не дає дозволів ні на які лавочки. Агентство єдине, що зробило, це надало Харкову право єдиного виконавця на будівництво станції метро "Олексіївська", - уточнив віце-прем'єр.

"Агентство по своїй структурі не може давати дозвіл на лавочки. Ми можемо дати дозвіл на об'єкт. Ми дали дозвіл на прохання харківських властей добудувати станцію у зв'язку з термінами, з усім іншим з правом єдиного виконавця", - розповів Колесников.

Він зазначив, що покупка лавок по 63 тисячі гривень була рішенням виконавця.

"Геннадій Адольфович і Михайло Маркович - люди не бідні. Якщо вони покажуть свою любов до Харкова... Чому вони не подарували Харківському метрополітену, скинулися би на двох і 630 тисяч гривень могли б сплатити самі. І написали б - лавочки подаровані Кернесом і Добкіним", - додав Колесніков.

Як відомо, минулого тижня з'явилася інформація, про те, що вартість десяти лавок для станції "Олексіївська" Харківського метрополітену склала 630 тисяч гривень.

Пізніше Кернес уточнив, що згідно специфікація до договору і товарної накладної Харківський метрополітен закупив трисекційні конструкції лав підвищеної зносостійкості на загальну суму 288 тисяч гривень.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...