У Донецьку Колеснікову запропонували запхнути гостей Євро у армію

Вівторок, 28 грудня 2010, 16:03

Віце-прем'єр-міністр Борис Колесніков не підтримав ідею облаштованості фан-зони в Донецьку у вигляді літньої бази української армії в Донецьку.

Про це він сказав на нараді з питань підготовки і проведення фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу 2012 року в Донецькій області, повідомляє Острів.

У ході наради була озвучена пропозиція розмістити десять тисяч гостей Євро-2012 на території, що знаходиться на розв'язці "Донецьк-Маріуполь-Запоріжжя".

Це для додання патріотичного колориту, мав бути спорт-кемпінг на кшталт літньої бази збройних сил України.

Інвестор пропонував установити на ній близько 200 армійських наметів, армійські польові кухні, госпіталь і штаб, забезпечити визначену кількість контрактних військових для забезпечення порядку.

"Ранком буде підйом - як звичайно в армії, по сигналу труби", - розповідав неназваний інвестор, представляючи проект.

"Ви знущаєтеся зі здорового глузду? Що це за фан-зони для прийому гостей? Цього не буде точно. Це що? Іракська компанія? Уявіть, як це буде виглядати?", - відреагував на цю пропозицію віце-прем'єр.

Він відзначив, що якщо інвестор має намір реалізувати такий проект, то йому не варто розраховувати на держдопомогу.

"Ця його послуга - екстрим. Як у армії, старшину тоді треба запросити актора... Це теж бізнес. Але не всі туристи люблять екстрим. Їх не так багато", - сказав Колісників.

Він відзначив, що для української і західноєвропейської молоді прийнятні наметові містечка, але з розвиненою інфраструктурою. Душові кабіни, санвузли - усе це в заміському таборі повинно бути на європейському рівні.

"Харчування, польова кухня - це всі цікаво, але якщо прийде справжній прапорщик і старшина і зварять справжню кашу, це буде останнє відвідування України. Головне, щоб воно не закінчилося смертельним результатом. Я теж ціную гумор, але я б попросив і область, і місто реально дивитися на життя", - сказав Колесніков.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування