В Одесі встановили ялинку з фото арештованих чиновників Тимошенко

Четвер, 30 грудня 2010, 08:09

Біля будівлі прокуратури Одеської області встановили ялинку, яку оздобили колючим дротом, фотографіями арештованих чиновників уряду Юлії Тимошенко та гаслом "З Новим роком суворого режиму, Україно!".

Як повідомляє УНІАН, таку ялинку встановили в середу активісти громадського руху "Комітет оборони Одеси", обласних організацій партій "Реформи і порядок", Народного Руху України та "Батьківщини"

"З кожним днем ми все більше переконуємося, що прокуратуру перетворюють з державного органу захисту закону і нагляду за законністю на інструмент реалізації політичних замовлень, політичних репресій", - заявив відомий в Одесі громадський діяч Андрій Юсов.

"Тому й зібралися сьогодні (29 грудня) на акцію протесту проти розпочатих владними структурами репресій стосовно своїх політичних опонентів. І прикрасили ялиночку не яскравими гірляндами, а колючим дротом", - зазначив він.

"Ми заявляємо, що нам не все одно, в якій країні ми живемо. Не все одно, що відбувається і в столиці", - заявив Юсов.

Він переконаний, що "якщо люди не скажуть "Стоп - хвилі репресій!", що започаткована сьогодні зверху проти відомих політиків, то наступна хвиля буде розгорнута у регіонах – зухваліша і в масових масштабах".

"Тому і виступаємо на захист наших невід’ємних конституційних прав і свобод!", - пояснив Юсов

"З падінням режиму Кучми ми вже забули, що таке політичні репресії та замовлені арешти, і ось тепер темні часи повертаються", - додав він.

Інші учасники акції також висловилися проти політичних репресій.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування