Тимошенко: у діях Генпрокуратури - нічого спільного з правосуддям

П'ятниця, 31 грудня 2010, 07:39

Юлія Тимошенко заявляє, що те, що відбувалося з нею в Генпрокуратурі 30 грудня, не має "нічого спільного" з правосуддям.

Про це вона заявила журналістам, вийшовши в четвер після завершення майже 12-годинного допиту в Генпрокуратурі, повідомляє прес-служба Тимошенко.

"Усе, що сьогодні відбувалося під час допиту, було безпрецедентним, воно просто перейшло всі межі. Те, що там сьогодні робилося, нічого спільного з правосуддям не має", - заявила екс-прем’єр.

"За один день мені пред’явили уточнене, розширене обвинувачення, що я виплатила пенсії нібито за рахунок "екологічних" грошей, і більше нічого. І відразу після пред'явлення цього нового обвинувачення в новій трактовці мене допитали і відразу завершили досудове слідство. І вже сьогодні передали мені справу на ознайомлення", - сказала Тимошенко.

На її думку, таким чином влада хоче прискорити проведення суду та виключити її з подальшої політичної боротьби.

"Такими темпами ще ні одна розправа не велася. Вони хочуть без будь-яких підстав терміново передати справу в свої продажні суди, щоб винести вирок мені, що я в кризу виплатила людям пенсії. І після цього вже винести вирок в продажному суді і позбавити мене права брати участь в будь-яких виборах", - переконана лідер "Батьківщини".

"Мені шкода, що політики, які прийшли до влади, користуються такими неприпустимим прийомами. І не дивно, що якраз під Новий рік Україну в світі, по суті, поставили на передостаннє місце по рівню і розвитку демократії, по захисту прав людей. Я думаю, що це, на жаль, є абсолютно обґрунтовано", - зазначила Тимошенко.

Вона подякувала журналістам та своїм прихильникам за підтримку.

"Я дякую, ви стільки мерзли тут поряд з прокуратурою і підтримували мене в цей тяжкий час. Я хотіла б в цей передсвятковий вечір всіх привітати з Новим роком, щоб у вашому житті було більше щасливих хвилин, щоб було більше щасливих подій, і щоб все, що було погане в цьому році, просто закінчилося з приходом Нового року і Різдва", - сказала Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування