БЮТ: Піховшек за вказівкою Банкової дискредитує Тимошенко

П'ятниця, 31 грудня 2010, 11:33

БЮТ заявляє, що В’ячеслав Піховшек за дорученням з адміністрації президента умисно дискредитує Юлію Тимошенко та її сім’ю.

Цю заяву прес-служба БЮТ поширила у відповідь на заяву Піховшека про те, що екс-міністр економіки Богдан Данилишин нібито дав свідчення проти доньки Юлії Тимошенко Євгенії і назвав її причетною до будівництва терміналу "D" в аеропорту "Бориспіль".

"Інформаційній шавці Банковій по кличці Піховшек президентська бізнес-сім’я доручила придумати що-небудь для дискредитації Тимошенко. Саме так і слід розцінювати заяву пріснопам’ятного автора темників зразка 2004 року про видуманий ним же бізнес Євгенії Тимошенко-Карр", - сказано в заяві.

"БЮТ-Батьківщина" наголошують, що "відповідні заяви "біло-голубого", як він сам називає, журналіста Піховшека є наклепом та відвертою брехнею, відповідальність за яку лежить на його совісті, чи б пак на тому, що виросло на її місці".

Водночас, БЮТ зазначає, що останнім часом в інтернеті та друкованих ЗМІ з’являється інформація про широкі комерційні інтереси Віктора Януковича та його родини, але на телебаченні цю інформацію "влада через холуїв - власників каналів заблокувала".

"Навколо Віктора Федоровича, який вже не один десяток років "служить народу" на різних державних посадах і ніби ніколи не займався комерцією, розрослася ціла бізнес-імперія, яка особисто для такий людей як Януковичі, його родичі, близькі та куми, покращує життя вже сьогодні та будує їм нову Україну з надзвичайно високим рівнем доходності", - наголошує БЮТ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування