Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У справі Лозинського допитали білявку

П'ятниця, 14 січня 2011, 10:32

Дніпровський суд столиці допитав єдину очевидицю, що перебувала поблизу місця бійки екс-нардепа від БЮТ Віктора Лозинського із селянином Валерієм Олійником.

Про це в п'ятницю пише газета Сегодня.

Це 34-річна білявка Оксана Кузменко, яка, за словами Лозинського, є його знайомою.

"16 червня 2009 року ми домовилися про зустріч із Лозинським Віктором Олександровичем, мені треба було вирішити проблему з одержанням закордонного паспорта. Близько 8 години вечора мене забрала машина й привезла в лісовий будиночок, де були Лозинський і Ковальский (екс-начальник Голованевской міліції)", - розповіла вона.

"Потім Лозинський познайомив мене із прокурором Горбенком. Ми повечеряли, на столі було вино, але чи пили ми - цього я не пам'ятаю", - розповіла Кузьменко.

Потім, за її словами, Лозинський запропонував проїхатися лісом.

"На шляху Лозинський, який був за кермом, попросив Ковальського вийти з машини через те, що той почав сперечатися з Горбенком. Той вийшов, і ми поїхали далі", - розповіла вона.

"Проїжджаючи, вдалині ми побачили силует людини. Лозинський вимовив фразу, мовляв, хто це там ходить... Коли автомобіль наблизився до людини на відстань 400 метрів, Лозинський різко зупинив авто й сказав мені вийти з машини. Далі авто поїхало по полю", - розповіла Кузьменко.

"Потім побачила щось схоже на бійку, але огляд мені закривала машина, та й перебувала я на відстані в 300-400 метрів, тому точно сказати, що там відбувалося, мені важко. Я почула постріл, потім ще один, я закрила руками вуха. Після цього з поля мого зору зник незнайомець", - розповіла вона.

За словами Кузьменко, у цей час вона побачила Ковальского. Він не знав, що відбулося.

"Потім під'їхав збентежений Лозинський з пораненою рукою. Коли я запитала, що сталося, він відповів мені, що незнайомець, озбройний ножем і пістолетом, почав бійку. Після цього Лозинський додав: "А що залишалося робити? У Горбенка двоє дітей... Все нормально, ця людина в лікарні. Нікому нічого не розповідай".

За її словами, під час слідства правоохоронці морально тиснули на неї, домагаючись свідчень проти Лозинського.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...