"Тризубівця" звинувачують у вбивстві бізнесмена

П'ятниця, 14 січня 2011, 18:05

Главу Українського Відділення Антиімперського Фронту Ростислава Винара звинувачують у вбивстві дніпропетровського бізнесмена В’ячеслава Брагінського у жовтні 2009 року.

Про це повідомили у прес-службі ВО "Жіноча Січ", передає ЗІК.

Крім того, Винару, який також є членом організації "Тризуб", інкримінували підпал дверей кафе "Галич" в Івано-Франківську у грудні 2009 року.

"Тоді то був офіс Партії регіонів", - зазначається в повідомленні.

Винар був затриманий міліцією у неділю на автовокзалі у Рогатині, звідки він мав їхати до своєї матері.

"Мені заломили руки, вдягли чорну шапку на очі та відвезли до Івано-Франківського обласного відділення міліції", - розповів "тризубівець".

У вівторок Винар був переведений до ІТТ СБУ Івано-Франківської області.

У середу під конвоєм разом із Андрієм Тарасенком, Романом Хмарою, Сергієм Борисенком, Пилипом Тараном був доставлений до Львова, звідки чартерним рейсом хлопців відправили до Запоріжжя.

"Зранку у четвер Винара доправили до Дніпропетровського обласного управління МВС, де його звинуватили у вбивстві відомого на Дніпропетровщині бізнесмена Брагінського", - зазначається в повідомленні.

Відпускаючи з Дніпропетровського СІЗО, Винару повідомили, що він лишається під підозрою.

"Дніпропетровські хлопці з міліції поставилися до мене по-людськи, зрозумівши, що я був змушений пережити за ці дні. Проте я здивований такому звинуваченню - у вбивстві", - розповів "тризубівець".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News