Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У "Регіонах" просять надати НУНСівцям охорону

Неділя, 16 січня 2011, 14:31

"Регіонал" Вадим Колесніченко просить Генпрокуратуру і Міністерство внутрішніх справ надати захист депутатам Володимиру Ар'єву і Олесю Донію.

Відповідне звернення депутат направив у Генпрокуратуру і МВС, повідомляє прес-служба Партії регіонів.

"Я звернувся до Генпрокуратури та МВС з депутатським запитом, в якому вимагаю, по-перше, негайно розібратися в ситуації і знайти авторів цього провокаційного повідомлення. У випадку виявлення неправди, автори повідомлення про підготовлюваний замах на Донія і Ар'єва, яке, впевнений, не має нічого спільного з дійсністю, повинні бути притягнуті до відповідальності", - зазначив депутат.

"По-друге, я прошу правоохоронні органи надати Донію і Ар'єву фізичний захист, щоб вони не могли навіть "посковзнутися на кавуновій скибці". Я чекаю якомога більш швидкої відповіді на мій депутатський запит", - зазначив політик.

"Повідомлення про нібито замах на Ар'єва і Донія викликає подив. Воно спрямоване на те, щоб штучно привернути увагу до "Народної самооборони", яка вже давно нікому не цікава як політична сила", - заявив Колесніченко.

Парламентарій також нагадав про небезпечні прецеденти, пов'язані зі спробами штучно створити ажіотаж навколо політиків з допомогою гучних скандалів.

"У нас вже був прецедент зі скандалом навколо отруєння Віктора Ющенка, що закінчився, м'яко кажучи, неоднозначно. Тоді, правда, це викликало міжнародний резонанс, тому що Ющенко був кандидатом у президенти. Політична вага Ар'єва та Донія настільки мала, що ситуація з ними не викличе такого ж резонансу, як з Ющенком, навіть якщо їх разом узятих помножити на мільйон", - вважає депутат.

На думку Колесніченка, повідомлення про нібито замах на Ар'єва і Донія є дрібною політичною грою "політичних мікроорганізмів", яка свідчить або про їх завищену самооцінку, або про неадекватну оцінку ситуації тими людьми, які придумали таку провокацію.

Депутат припустив, що подібні скандали вигадуються з прицілом на парламентські вибори 2012 року, щоб привернути увагу до представників "Народної самооборони".

"Думаю, автори цієї заяви намагаються створити хоч якийсь імідж і рейтинг вже давно не цікавою нікому "Народної самооборони", щоб у 2012 році хоча б "тушками" пролізти до парламенту", - зазначив він.

Колесніченко також припустив, що автори надуманого скандалу про нібито замах на Ар'єва і Донія використовували їх "втемну" і намагаються спекулювати на штучно створеному страху депутатів.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...