Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Підприємці з Майдану таки прийдуть на акцію у суботу

Вівторок, 18 січня 2011, 12:30

Підприємці "антиподаткового Майдану" прийдуть на Софійську площу разом із опозицією 22 січня, у День Соборності України.

Про це розповів член Національної координаційної ради підприємців Олег Покляцький, коментуючи заяву іншого представника НКРП Володимира Дороша про непідтримку підприємцями акції 22 січня.

"Він (Дорош) не мав права говорити від імені всіх підприємців. Активісти податкового Майдану у своїй більшості солідарні з опозицією", - сказав він, повідомляє Уніан.

"Ми так само відчуваємо тиск і репресії з боку влади. І ми не маємо права стояти осторонь, коли в Україні триває згортання громадянських свобод, а багато людей, які насмілилися мати незалежну позицію, сьогодні зазнають переслідувань", - заявив Покляцький.

За його словами, для людей, які виборювали свої права на податковому Майдані, 22 січня має стати "днем власної гідності і єднання".

Як відомо, лідер "Батьківщина" Юлія Тимошенко закликала громадян України прийти 22 січня о 14.00 на Софійську площу для святкування Дня Соборності України.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...