Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

КРУ виконує політичне замовлення Януковича – "БЮТ-Батьківщина"

Вівторок, 18 січня 2011, 13:39

"БЮТ-Батьківщина" заявляє, що Контрольно-ревізійне управління виконує політичне замовлення президента з дискредитації опозиції та особисто Юлії Тимошенко.

Про це заявляє прес-служба БЮТ і "Батьківщини", реагуючи на останні заяви керівника КРУ щодо виявлених втрат фінансових і матеріальних ресурсів за час роботи уряду Тимошенко.

"Контрольно-ревізійне управління, як і американські так звані аудитори, виконує політичне замовлення Януковича з дискредитації опозиції та підведенні псевдодоказової бази під політичні репресії", - заявляє "БЮТ-Батьківщина"

"Але навіть таке слухняне КРУ не змогло знайти в діяльності Юлії Тимошенко корисних мотивів, які б свідчили, що вона щось поклала би собі в кишеню. Ні в чому, крім як у виплаті пенсій нібито коштом ресурсів від Кіотського протоколу, звинуватити її не змогли", - наголошують і політсилі.

За словами БЮТівців, напередодні перших "роковин" перебування при владі Віктора Януковича, "режим намагається будь-якими яскравими дезінформаційними бульбашками відволікти увагу людей від тотального провалу власної соціально-економічної політики".

При цьому, обурюється "БЮТ-Батьківщина", прокуратура та СБУ ігнорують журналістські розслідування про факти перетікання державних ресурсів у кишені високопосадовців.

Однопартійці Тимошенко вказують на матеріали щодо фактів перераховування державних грошей на потреби бізнес-структур, пов’язаних з родичами прем’єр-міністра Миколи Азарова, його першого заступника Андрія Клюєва та донецького губернатора Близнюка; на розслідування "Української правди" про розкрадання державних ресурсів при підготовці до Євро-2012, яка відбувається під патронатом віце-прем’єра Бориса Колеснікова.

"Це і є справжня мегакорупція, а Янукович до того ж демонстративно скасував низку нових законів, націлених на посилення боротьби з цим явищем, ухвалених за підтримки Блоку Юлії Тимошенко ще в 2009 році. На сьогодні в Україні волею Януковича взагалі немає окремого закону, який би регламентував боротьбу з корупцією", - обурюється БЮТ-"Батьківщина".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування