Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко молитиметься за своїх опонентів

Середа, 19 січня 2011, 10:08

Екс-прем’єр-міністр Юлія Тимошенко прийшла в середу на черговий допит до Генеральної прокуратури..

Після майже 5-годинного допиту у вівторок вона сказала, що вже не розуміє, "на яку тему говорити", а також назвала своє переслідування Генпрокуратурою "персональним соромом, персональною ганьбою Януковича".

А перед приходом до слідчих у середу лідер "Батьківщини" закликала християн у день Богоявлення Господнього молитися і просити прощення у Бога не тільки для близьких, але й для опонентів, повідомляє прес-служба Тимошенко.

"Я не знаю, чесно кажучи, більш сильної дії, чим молитва. І справжній християнин молиться за своїх ворогів і за своїх опонентів, пробачає їм, виключно для того, щоб дати їм шанс стати на світлу сторону життя. І тому я як християнка буду молитися, і не тільки сьогодні", - заявила Тимошенко.

Вона також закликала громадян просити Господа про підтримку гідного шляху України.

"Прощення – це невід'ємна частина свідомості і життя людини, яка є християнином. Мені дуже хочеться, щоб і політика стала чистішою, щоб вона стала моральнішою, більш справедливою, відданою людям і Україні. І це – те свято, в яке треба про це замислюватися", - переконана вона.

Тимошенко зазначила, що в день Хрещення Ісуса Христа "ми розраховуємо на те, що ми можемо зняти свої гріхи через Водохрещу, ми можемо зняти всю важкість з душі".

"Сьогодні ми можемо сповідуватися – в цей день не тільки тіло омивається водою. Мені хотілось би, щоб всі люди подумали про свою душу про цінність нашого життя", - сказала вона.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...