Регіонали кажуть, що Тимошенко "валить із хворої голови на здорову"

Середа, 19 січня 2011, 14:21

У Партії регіонів запевняють, що врочистості з нагоди Дня Соборності у Києві 22 січня пройдуть мирно й на належному рівні.

Упевненість у цьому висловив депутат-"регіонал" Андрій Пінчук, коментуючи заяви лідера БЮТ Юлії Тимошенко про те, що регіонали збираються вивести на Майдан людей у День Соборності.

"Юлія Володимирівна, як зазвичай, у властивому їй стилі валить усе з хворої голови на здорову", - вважає Пінчук, повідомляє "ЛІГАБізнесІнформ".

"Партія регіонів не займається "політичним туризмом", це не наша спеціалізація. Якщо наші прихильники побажають взяти участь у торжествах з нагоди Дня Соборності, то це відбудеться тому, що вони цього хочуть, винятково за велінням їхньої душі", - сказав він.

За словами "регіонала", це БЮТ дає у регіони "рознарядки" про кількість учасників акцій.

"Те що, робить БЮТ, даючи "рознарядки" у регіони щодо необхідної кількості людей, які повинні стати під прапори БЮТ у День Соборності, - це ганьба для них, невдалих вождів, які хочуть утішити своє самолюбство й тому сподіваються на масову підтримку громадян. Це доля слабких політиків і політичних сил", - заявив Пінчук.

За його словами, Партія регіонів зробить усе "можливе й неможливе", щоб урочистості з нагоди Дня Соборності пройшли мирно й на належному рівні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування