Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Влада тягає за хвоста дохлу кішку - "Батьківщина"

Середа, 19 січня 2011, 17:56

Звинуваченнями на адресу уряду Юлії Тимошенко влада хоче відволікти увагу від погіршення життя людей.

Про це йдеться в заяві прес-служби партії "Батьківщина".

"З огляду на провальні результати економічної політики нинішня влада намагається відволікти увагу громадян від погіршення життя в країні протягом останнього року безперервними байками про міфічні зловживання уряду Тимошенко", - заявили в партії.

"Замість звіту про свою діяльність режим Януковича пропонує людям жуйку від голови КРУ Андреєва, гіперактивність якого відбувається якраз у ті моменти, коли країна опиняється у стані чергового цінового шоку внаслідок бездарної і некомпетентної роботи уряду Азарова", - зазначають в "Батьківщині".

"Щойно суттєво зросли ціни на продукти харчування, "проффесіонали" на очах всієї країни тягають за хвоста дохлу кішку про "неправильний" уряд Тимошенко", - йдеться в заяві.

Прес-служба партії нагадує, що нинішній глава КРУ не має морального права ані критикувати попередній уряд, ані обіймати свою посаду з огляду на те, що його таланти "масовіка-затєйніка" неодмінно мають стати предметом вивчення правоохоронних органів.

"У зв’язку із зазначеним, хочемо наголосити: ми цілком свідомі того, що з наближенням весни збудливість окремих елементів у високих кабінетах буде підвищуватися, а тому звертати увагу на цей "потік свідомості" варто тільки медичним фахівцям вузького профілю", - заявили у Тимошенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування