Ірак передумав штрафувати Україну

П'ятниця, 21 січня 2011, 12:07

"Укрспецекспорт" заявляє, що Ірак не буде стягувати штраф з Україні через невиконання контракту з поставок українських літаків.

Про це йдеться в повідомленні, розміщеному на сайті підприємства.

"Керівництво "Укрспецекспорт" докладає максимум зусиль для того, щоб виконати контракти з Іраком, які опинилися на межі провалу з провини колишніх керівників компанії", - зазначається в повідомленні.

"Державна компанія "Укрспецекспорт" також підкреслює, що на даний момент штрафні санкції до України за іракським контрактом за узгодженням сторін скасовано", - додається в документі.

Також Укрспецекпорт вважає, що "сьогодні деякі представники ЗМІ включилися в масштабну інформаційну компанію з дискредитації нинішнього керівництва спецекспортера, інспіровану колами, не зацікавленими в розширенні військово-технічного співробітництва України з іноземними державами та підвищенні ефективності державного управління в сфері ВТС".

При цьому компанія попередила, що в подальшому має намір подавати до суду на ЗМІ.

"Компанія також вважає за необхідне попередити, що у випадку подальшої появи подібної інформації в ЗМІ вона залишає за собою право негайного звернення до суду для захисту своїх прав і інтересів відповідно до законодавства України", - зазначається в документі.

Раніше повідомлялося, що Ірак може виставити Україні штраф у сумі до 9 мільйонів доларів через зрив поставки літаків Ан-32Б.

За даними джерел "Української правди", іракська сторона виставила санкції за неприйняття одного літака АН-32Б

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News