Ющенко готовий обійняти Тимошенко, він всіх "пробачив"

П'ятниця, 21 січня 2011, 15:10

Екс-президент Віктор Ющенко готовий обійняти Юлію Тимошенко з нагоди молодіжного свята Дня обіймів, але тільки в рамках ритуалу.

Про це він заявив у п'ятницю, відповідаючи на запитання журналістів під будівлею прокуратури, де провів понад чотири години, повідомляє "ЛІГАБізнесІнформ".

Відповідаючи на запитання, чи готовий він обійнятися з Тимошенко, яка теж часто ходить у прокуратуру, Ющенко зазначив: "Ви хочете сказати, що я часто ходжу сюди? Я нечасто сюди ходжу, і я ходжу сюди як потерпілий. Це, як в Одесі кажуть, дві маленькі різниці. Та добре".

Екс-президент стверджує, що немає людей, яких би він не пробачив.

"Назвіть будь-яку фігуру, навіть політичну, і я вам скажу, що я давно цю фігуру пробачив. Чи матиму я з нею далі справу - це вже інше, але те, що пробачив... У мене в записній книжці немає такої людини, яка не була б пробаченою", - сказав Ющенко.

Екс-президент додав, що в День обіймів готовий обійняти всіх, і Тимошенко теж: "Звісно. У рамках ритуалу".

Ющенко наголосив, що дотримується принципу "подай руку, пробач і живемо далі", і це він зробив стосовно Тимошенко. "Цей вчинок я зробив не сьогодні й не вчора, а значно раніше", - цитує екс-президента "Інтерфакс-Україна".

Звертаючись до журналістів, він сказав, що багато хто з них може розцінити це як слабість, однак "це сила, яку ви потім зрозумієте".

Наприкінці травня минулого року Ющенко назвав Тимошенко й те, що "її двічі приводили до влади", своєю найбільшою помилкою на посаді президента.

Всесвітній день обіймів - міжнародне свято, яке відзначається 21 січня й 4 грудня, причому, якщо в грудні день іменується міжнародним, то в січні національним, у який прийнято обійматися. За традицією свята, дружньо обіймати можна навіть незнайомих людей.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...