Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У ДАІ переконують, що не розвертали автобуси з людьми

Субота, 22 січня 2011, 12:36

ДАІ спростовує інформацію про те, що співробітники інспекції нібито не випускають автобуси з людьми, які мали намір брати участь у акціях в Києві.

Як повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу Держдепартаменту ДАІ, "всі подані заявки у вказаних областях були задоволені і всі бажаючі поїхали до столиці, жоден автобус, навіть з технічних причин, не був повернутий назад".

"Водночас у столичному управлінні ДАІ повідомили, що зранку до міста для участі в заходах на Майдані Незалежності та в палаці "Україна" прибули 22 автобуси із майже 700 учасниками цих заходів", - йдеться у повідомленні.

Як відомо, на Майдані Незалежності та на Хрещатику відбуватимуться заходи, організовані міською владою, а у палаці "Україна" - урочисте зібрання за участю президента та інших високопосадовців.

"Всі іншим транспортні засоби, які прибувають сьогодні до Києва, розміщуються у визначених місцях, і навіть співробітники ДАІ інформують людей, де саме сьогодні відбуватимуться урочистості і як до цих місць зручніше доїхати", - зазначається у повідомленні.

Як відомо, у БЮТ заявили, що співробітники ДАІ перешкоджають людям потрапити у Київ на святкування Дня Соборності.

За словами БЮТівця Віктора Олійника, автобуси зі Львова, Одеси та Дніпропетровської області, які прямували до столиці, працівники ДАІ не випускали за межі областей.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування