Тимошенко побачила, як Янукович і Азаров повзали на четвереньках

Субота, 22 січня 2011, 14:43

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко закликає громадян об'єднуватися для відстоювання своїх прав.

Про це вона завила під час акції на Софійській площі у суботу.

"Єднанням і протидією ми мусимо зупиняти те, що нам сьогодні не подобається, що руйнує ваші права. Але в той же час ми зобов'язані єднатися не навколо того, як складуться політики в "Лего", а ми мусимо єднатися один з одним, людина з людиною", - сказала Тимошенко.

Вона нагадала про акції протесту підприємців проти Податкового кодексу.

"Вони добилися перемоги, бо вони вийшли спільно і до них прийшли президент, прем'єр, міністри на Майдан і на четвереньках заповзали в намети", - сказала Тимошенко.

"У нас є шанс на чергових парламентських конституційних виборах цю владу поміняти, якщо до цих виборів вони не зроблять нічого такого, за що вам захочеться винести їх зі своїх кабінетів", - зазначила вона.

"Я хочу запитати всіх, хто зібрався на цьому славному майдані: ви готові без втоми пройти цей шлях і принести нарешті в нашу країну спокій, гармонію, справедливість, чесність і свободу? Ви готові, якщо треба буде, об'єднати наші ряди і вийти на всі майдани в Україні, якщо до виборів терпіти вже буде неможливо?", - запитала Тимошенко, діставши позитивну відповідь.

Вона закликала громадян "не бути гостями в країні з чужими баронами і владиками".

"Президент оприлюднив герб своєї родини. Ти ба, які барони. І цей герб завершується великим кентавром зі значком "Мерседесу" в зубах. Я хочу сказати, що ось так і країну будують, на таких цінностях і на таких традиціях", - сказала Тимошенко.

Як відомо, також у Києві у суботу відбулася акція з нагоди Дня Соборності на Майдані Незалежності, організована Київською міськдержадміністрацією.

Також на Контрактовій площі в Києві відбулася акція, організована "Фронтом змін", у якій взяли участь близько 1 тисячі осіб. Також на цю акцію прийшли представники партії "За Україну" та партії "Собор". 

Крім того, у палаці "Україна" відбулося урочисте зібрання з нагоди Дня Соборності, у якому взяв участь президент Віктор Янукович та інші високопосадовці.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News