Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Березовський: Медведєв - карлик, а Росією рулить Путін

Субота, 22 січня 2011, 17:44

Бізнесмен Борис Березовський заявив, що Росією фактично керує прем'єр РФ Володимир Путін.

Про це він сказав в інтерв'ю газеті "Сегодня".

"Не існує ніякого дуумвірату. Не існує ніякої людини Медведєва: існує табличка з назвою "Президент Російської Федерації Д.А. Медведєв", - зазначив він.

"І існує, на жаль, хвора людина - практично рослина, що і є Медведєв Дмитро Анатолійович. Я вам відповідально кажу: Медведєв - клінічно хворий. У нього карликова хвороба. Що таке карликова хвороба? Це не питання росту", - сказав Березовський.

"Наприклад, Путін також маленького зросту, але він не хворіє карликовою хворобою. Так, у хвороби є зовнішні прояви - невисокий зріст, непропорційно велика голова, вирячені очі. Але це зовнішні ознаки", - заявив бізнесмен.

За його словами, "дуже мало людей замислюється над тим, що карликова хвороба має глибокі психологічні наслідки".

"І Медведєв цим повною мірою хворий. Найголовніша особливість карликів - вони не ідентифікують себе як особистість. Вони завжди знаходять когось, хто ними керує. Так що немає ніякої боротьби між Медведєвим і Путіним - є господар і карлик, якого він експлуатує", - зазначив Березовський.

"Це не важливо, в якому кріслі сидить Путін - президентському або прем'єрському. Все одно саме він рулить Росією", - додав він.

Крім того, коментуючи ситуацію в Білорусі після виборів, Березовський заявив: "Те, що сталося в Білорусі, безумовно, вигідно Росії. І категорично не вигідно ні Білорусі, ні Заходу".

"Росія отримала необмежений вплив у цій країні і, по суті, загнала білоруську владу у кут. Я вважаю, що безлад після виборів - це спецоперація російських спецслужб", - зазначив бізнесмен.

"Ви знаєте, що перед цим Лукашенко три роки дуже послідовно рухався в бік демократичних перетворень. Здійснював демократичні реформи на білоруський лад", - сказав він.

"Але в ніч після виборів було перекреслено все, що робилося три роки. І я вважаю, що це, безумовно, успішна операція російських спецслужб, які, використовуючи свою п'яту колону в Білорусі, змогли перевернути ситуацію", - заявив Березовський.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування