У "Регіонах" запевняють, що люди, які прийшли за грошима, - провокатори

Неділя, 23 січня 2011, 13:21

У суботу під офісом Партії регіонів була організована чергова провокація.

Так прокоментував інформацію про те, що під офісом партії зібралися люди, які вимагають розплатитися за участь в організованих "регіоналами" мітингах, депутат від Партії регіонів Михайло Чечетов.

"Для нас, очевидно, що це чистої води провокація з метою дискредитації Партії регіонів. Оскільки провокаціями у нас, як правило, займається партія імені власного лідера, є підозра, що саме вони і організували це дійство", - заявив депутат.

"Про те, що це була планова акція, говорить і те, що в центрі вистави, яка розвивалася, виявилися і журналісти. Навіть звичайної логіки обивателя достатньо, щоб зрозуміти: у суботній пізній вечір взимку журналісти випадково і просто так біля офісу Партії регіонів прогулюватися не будуть. По всій видимості, їм про "скандал", який планується, повідомили наші "доброзичливці", - підкреслив політик.

"Партія регіонів ще напередодні Дня Соборності заявила, що не буде проводити в це свято ніяких суто партійних заходів. І ми стримали своє слово", - додав Чечетов.

За словами політика, організатори провокації під офісом Партії регіонів, очевидно, не знали про неодноразово озвучену регіоналами позицію Партії регіонів.

"Організатори дії під офісом Партії регіонів, очевидно, були не в курсі про те, що регіонали мітингів не проводили. Можливо, їм просто відключили Інтернет за несплату?! Можливо, і люди, "що наймали" даних ошуканих мітингувальників, представилися ним як активісти Партії регіонів, свідомо знаючи, що розплатитися їм буде нічим?", - заявив депутат.

"Провокаторам можна тільки поспівчувати: треба було старанно вчитися в школі, бо в головах "технологів" та організаторів провокації відсутня навіть сама банальна логіка", - резюмував Чечетов.

Як відомо, напередодні ввечері під офіс Партії регіонів прийшло близько 150 людей, які вимагали сплатити їм участь у мітингу.

Люди, які прийшли за грошима, стверджували, що їм обіцяли 120-140 гривень за участь в акціях біля "Палацу України" та Майдані Незалежності з 9.00 до 18.00.

Охорона повідомила, що представники мітингувальників зайшли до офісу Партії регіонів за наказом штабу.

Автор відео Мустафа Найем

Пізніше з людьми, які вимагали грошей, почали розраховуватися в одному з кафе Києва. Серед людей, які перераховували гроші і звіряли списки був син депутата від Партії регіонів Олега Надоші Андрій.

У суботу в "Палаці Україна" відбулися урочисті збори за участю президента Віктора Януковича та інших високопоставлених чиновників.

На Майдані відбулися урочистості організовані Київською міськдержадміністрацією.

Раніше, після бійки у Верховній Раді 16 грудня, парламентські журналісти оголосили бойкот Чечетову, заявляючи, що він говорить неправду.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування