Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В опозиції вирішили, що Герман дивиться у криве дзеркало

Понеділок, 24 січня 2011, 11:06

В опозиції не згодні з думкою заступника голови адміністрації президента Ганни Герман про упередженість "Freedom House".

"Ганя розцінює діяльність міжнародних рейтингових організацій так, ніби їх можна купити. Вона говорить в рамках свого українського досвіду, що можна купити будь-яке соціологічне дослідження, яке розповість "правду про рейтинги", - заявив ЛІГАБізнесІнформ БЮТівець Володимир Бондаренко.

"Сьогодні у світі є безліч авторитетних організацій, які дають більш-менш реальні і об'єктивні оцінки. Тому Герман не права", - додав він.

Бондаренко нагадав, що "влада вже говорила" про те, що "чеську юстицію купили, бо чехи дали політичний притулок Данилишину".

"Але я думаю, що Герман дивиться в "криве дзеркало" української практики. Вона переносить свій світогляд на міжнародні організації", - зазначив він.

Як відомо, раніше Герман заявила, що американська правозахисна організація "Freedom House" упереджено поставилася до України, вперше за останні роки знизивши статус України з вільної країни до "частково вільної".

 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування