Не дочекавшись виборів, у Тимошенко вирішили урізати штат

Понеділок, 24 січня 2011, 11:19

У центральному апараті "Батьківщини" почалися скорочення: керівникам прес-служб у регіонах було оголошено, що вони будуть звільнені з лютого.

Про це пише "Комерсант-Україна".

Упевненість лідерів "Батьківщини" у тім, що виборів у цьому році чекати не варто, позначилась на діяльності центрального апарату партії.

За інформацією газети, минулого тижня всіх керівників прес-служб регіональних організацій "Батьківщини" попередили про швидке звільнення.

"Прес-секретарі обласних організацій 'Батьківщини' оформлені не на місцях, а в штаті центрального апарату партії – минулого тижня їх зібрали і попередили, що 'у зв'язку з відсутністю коштів' незабаром, з лютого, вони будуть звільнені,– повідомило джерело в керівництві "Батьківщини".

"Правда, їм пообіцяли, що допоможуть працевлаштуватися при обласних організаціях у випадку, якщо вибори усе-таки відбудуться в 2011 році", - додав він.

"У "Батьківщині" зрозуміли, що виборів цього року швидше за все не буде, тому вирішили зайнятися реорганізацією свого центрального апарату убік оптимізації ресурсів, у тому числі фінансових",– вважає глава правління Центру прикладних політичних досліджень "Пента" Володимир Фесенко.

Раніше член політради партії Микола Томенко визнав, що опозиції не варто розраховувати на проведення парламентських виборів у 2011 році.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування